AKTUELNO

Ovo je bio izuzetno zahtevan zahvat.

Popularni mladi pevač Darko Lazić danas je u KBC Zemun podvrgnut još jednoj, drugoj po redu operaciji, a ovoga puta operacija butne kosti i kuka trajala je preko šest sati.

Prof. dr sc. med. Zoran Baščarević, koji je stajao ispred tima stučnjaka zaduženih za ovaj zahvat, rekao je nakon operacije da je sve prošlo u najboljem mogućem redu.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspešno prošlo - izjavio je doktor Baščević.

Višečasovna operacija je bila izuzetno zahtevna, jer su hirurzi morali prvo da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Darkovi roditelji, verenica, kao i menadžer Miljan Vračević, s nestrpljenjem su čekali prve informacije nakon završetka operacije ispred bolnice.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA USPEHE: Posle koncerta u areni, Maja UGOSTILA OVU VELIKU ZVEZDU, internet se usijao od komentara! (FOTO)

Podsetimo, Lazić je stravičnu saobraćajnu nezgodu doživeo 23. oktobra, kada je izgubio kontrolu nad automobilom kojim je upravljao, sleteo sa puta, prevrnuo se nekoliko puta i završio na krovu. Cela ova drama odigravala se u Brestaču, kod Pećinaca, nedaleko od rodne kuće Darkovih roditelja, gde i on živi nakon rastanka od Ane Sević.

Pink.rs

#Darko Lazić

'