separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DA VAM SRCE PUKNE! Lorena (4) nema pojma šta joj se dešava sa tatom: Kada mamu pita gde je Darko, evo šta joj Ana kaže! (VIDEO)


Pevačica je otvorila dušu u emisiji Televizije Pink.


O svemu onome što prolazi otkako je njen još uvek zakoniti suprug Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću sinoć je u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink iskreno govorila pevačica Ana Sević.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je demantovala da je Darkovu verenicu Marinu izbacila iz bolnice, kao i da je želela da stopira dobrovoljno davanje krvi za Lazića, a potom je potvrdila da njihova ćerkica Lorena (4) još uvek ni ne sluti da joj otac i dalje bije najtežu životnu bitku.

Autor: TvPink Printscreen

- Ne zna ništa, prosto, radim sve što je u mojoj moći da do toga ne dođe. Ona ne treba da zna, dovoljno je velika da se potrese, a dovoljno mala da bi shvatila šta se dešava. Svi ljudi koji su nam bliski su upućeni u priču i čuvaju je od toga da bilo šta dođe do nje i učiniću sve što je u mojoj moći da bude srećna i nasmejana - objasnila je Ana, koju je Ognjen Amidžić upitao da li četvorogodišnja Lorena pita gde joj je tata.

Autor: Andrej Nihil

- Pita, naravno da pita, ali navikla je da nije tu, da nije prisutan. Kada pita: "Gde je?", kažem: "Na putu".

Pogledajte video-snimak:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti