AKTUELNO

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku otežavala disanje.

Poznati pevač Darko Lazić hitno je operisan noćas u KBC Zemun, a iz pluća mu je izvučeno dve litre krvi.

Lazić se tokom noći požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Foto: Predrag Gajić

Porodica je obaveštena da operacija mora hitno da se obavi. Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok senke koja je Darku otežavala disanje. Iz plućne maramice izvučeno je čak dve litre krvi!

Krvarenje je možda nastalo od naprezanja, budući da od petka pije lek za iskašljavanje zbog sekreta koji se stvara od ležanja.

Jutros su u KBC Zemun stigli su majka Branka, otac Milan i verenica Marina Gagić koji su nakratko ušli u bolnicu, a potom su otišli do obližnjeg kafića kako bi sačekali nove informacije o Darkovom zdravstvenom stanju. Sada se čekaju rezultati skenera pluća.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Posle noćašnje drame, sada je dovedena i u pitanje operacija kuka i butne kosti, koja je trebalo da bude u sredu, 7. novembra.

Podsetimo, Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun. U saobraćajnoj nesreći 23. oktobra zadobio je teške telesne povrede kada je nad BMW izgubio kontrolu pa sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Unutrašnje krvarenje lekari su uspeli da saniraju vađenjem slezine, a sada pevača očekuje još jedan hirurški zahvat.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Operacija

'