AKTUELNO

Doktori nisu smeli da rizikuju sa tom operacijom, jer je stanje moglo da mu se pogorša, pa će ga zato tek sledeće nedelje operisati - kaže pevačeva verenica.

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić otkriva da će pevač u sredu imati operaciju noge u KBC "Zemun". Lazić je u teškoj saobraćajki, koju je doživeo 23. oktobra kod Brestača, zadobio prelom desne butne kosti, ali lekari nisu smeli da ga operišu dok mu ne zaraste plućno krilo.

- Darku je zakazana operacija za sredu. Nije moglo ranije jer su lekari čekali da mu zaraste levo plućno krilo, koje je probušeno kad je doživeo saobraćajnu nesreću. Doktori nisu smeli da rizikuju sa tom operacijom, jer je stanje moglo da mu se pogorša, pa će ga zato tek sledeće nedelje operisati - kaže pevačeva verenica.

Foto: Predrag Gajić

Ona ističe da je Lazić na lekovima protiv bolova, da prelom noge strašno boli, ali da lekari čine sve što je u njihovoj moći da mu olakšaju tešku situaciju u kojoj se nalazi.

- Darko oseća bol, ali bi ga mnogo više bolelo da nije stalno na lekovima. Samo još da mu operišu tu napuklu kost na desnoj nozi i sve će biti super - tvrdi Marina.

Foto: Instagram

Lazićeva verenica kaže da se i ona mnogo bolje oseća jer se njegovo zdravstveno stanje poboljšava.

- Ja sam sada dobro jer je i Darko dobro - završava priču Marina.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

'