AKTUELNO

Darkovi najbliži razgovarali su sa lekarima.

Pevač Darko Lazić će sledeće nedelje imati operaciju noge, a nezvanično, njegova porodica se nada nakon razgovora sa doktorima zemunske bolnice da će Lazić napustiti ovu ustanovu za 15-20 dana.

Naime, Darkovi najbliži se nadaju da će nakon operacije oporavak trajati oko deset dana, te da će nakon toga moći da ga izvedu iz KBC Zemun.

Foto: Predrag Gajić

- Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu što je svakako znak da je stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se sitacija odvijati dalje - otkriva izvor iz KBC Zemun, gde je Darko smešten.

Foto: Andrej Nihil

Inače, lekari su danas odlučili da će Darko sledeće nedelje imati operaciju noge, a smatraju da se organizam dobro oporavlja. Kao što je već poznato, Darko ima postavljene ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a lekari do sada nisu mogli da ga operišu jer su čekali da mu se stanje što više stabilizuje. Trenutno su unutrašnji organi problem on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospešili rad bubrega i ojačali ostale organe.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'