AKTUELNO

Boli je napravda.

Današnja neuspešna kupovina najviše je pogodila Rebeku Popović koja je, između ostalog, zamerila ovonedeljnom vođi Nemanju Tošiću da je pokupovao sav hleb za svoje prijatelje, pa nije ostalo dovoljno za nju.

Rebeka je nastavila da se žali Mikiju na Nemanjin postupak, pričajući da on, kao gazda, mora da obezbedi svima podjednako.

Izgledali ste kao jutarnja nabavka dragstora. Trpali ste tost hleb u gajbe, a nas ima ovoliko - vikala je Rebeka na Namanju.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja se pravdao rečima da nije on kriv jer je on stari hleb zamenio za tost na kasi, a nije znao da Dragana Mitar i Sale Tru nisu uzeli hleb pre toga.

Jesi li glupa ili se praviš? Dragana je prošla pored hleba i nije ga uzela. Nemanja je hleb zamenio za tost na kraju, a ona je pre toga mogla da ga uzme pre toga sto puta - zauzeo je Miki Nemanjinu stranu.

Foto: TvPink Printscreen

Njima su se pridružile Marija Kulić i Mina Vrbaški koje su, takođe, stale u Nemanjinu odbranu, pa je Rebeka demonstrativno otišla od njih.

I ona sad meni zamera da sam se udružio sa njima! Pa ja svog tatu neću braniti ako nije u pravu. I ja sam našao u koga ću da se zaljubim, u p*čku materinu! - žalio se Miki Mariji i Mini.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ:  PONOVO HAOS ZBOG KUPOVINE: Novi zadrugari nisu dorasli zadatku, svi su POLUDELI KAD SU VIDELI SADRŽAJ KESA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'