AKTUELNO

Svi su zadivljeni kompletnim projektom.

U potrazi za novim sadržajima na samom početku televizijske sezone svake godine više od 15.000 ljudi učestvuje u ponudi i potražnji televizijskih sadržaja za sledeću sezonu. Kako se na prethodnom Sajmu televizijski formata u Kanu već govorilo o "Zadruzi" i njenom vrtoglavom startnom uspehu i originalnosti, ove godine smo posle prezentovanja formata svetskim TV producentima, scenaristima i kupcima dali mogućnost da podele svoje impresije, a oni nisu krili da su oduševljeni, pa vam prenosimo šta su rekli o najgledanijem rijalitiju na našim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što želim da kažem pre svega, hvala vam što ste prikazali ovaj novi televizijski format. Bilo je krajnje vreme da vidimo nešto novo i pozitivno. Kao producent i kreator formata godinama tragam za nečim što bi me pokrenulo i format Zadruga je zaista neverovatan baš iz tog razloga što izaziva pažnju. Ono što znam jeste da je taj format neophodan televizijama.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno, impresionirana sam. Nikad nisam videla šou sa takvim umećem, a u ovom poslu smo već 12 godina. Prednost same produkcije i mesto snimanja su neverovatni. Iskreno, savetovala bih svakome da koristi vašu infrastrukturu ukoliko budu u mogućnosti da stvaraju sopstvene formate. Veoma mi je drago što ste na Balkanu uspeli da stvorite tako sjajan kompleks i visokokvalitetan šou.

Foto: TvPink Printscreen

Voleo bih da posetim čitav kompleks "Zadruge" i sve što sam do sada video zaista je neverovatno. Takvo nešto nisam video ni u Indiji ni u Holivudu. Čestitam, Željko! To je velika stvar!

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je nešto što ja nisam viđala ranije. Ovo je nešto što će zasigurno ostati upisano u istoriji. Vidim da je mnogo uloženo u ovaj projekat, mnogo truda, kreativnosti, budžet je enormno veliki. Veoma sam uzbuđena što vidim ovakav projekat koji se emituje u Jugoistočnoj Evropi i mislim da će "Zadruga" ostaviti trag na globalnom nivou, da će ostaviti trag na globalnom planu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadivljen sam formatom. Do sada nisam video ništa nalik "Zadruzi". Toliko je truda uloženo u samu realizaciju, zaista neverovatan poduhvat. Sjajno je što je i druga sezona uspešna. Dobra stvar za vas. Mislim da je projekat izuzetan, čak i šokira u isto vreme. Siguran sam da je sve to veliki uspeh.

Ceo prilog o festivalu u Kanu pogledajte u donjem snimku od 2:40.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#kanski festival

'