AKTUELNO

Nikada ne bi dozvolila da joj pukne veza sa Davidom.

Aleksandra Subotić imala je razgovor sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu i tom prilikom komentarisala svog dečka Davida Dragojevića, ali i ostale ukućane. Od juče digla se velika prašina zbog Davidovog opredeljenja.

Foto: RTV Pink

Novinarka Katarina Keti Ristić izjavila je kako ima saznanja da David voli i odnose sa istim polom, a Aleksandra je u Rajskom vrtu rekla kako joj nije prijatno što mora da priča o tome da li njen dečko voli muškarce.

Meni je više muka da pričam o tome, posle onoga juče prosto mi je bilo neprijatno. Ima tu problemčića, ima svega, ali se baš napravila velika frka oko toga. Juče mi je bilo odvratno da ja pričam da li je moj verenik, budući muž, gej. Jadno mi je što sam dozvolila da se priča na tu temu. To mi je bilo ružno. Ja sam navikala na te priče, a znam da se on potresa oko toga. Nikada sebi ne bih dozvolila da mi pukne veza sa Davidom -  govorila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

U nastavku razgovora sa Drvetom mudrosti, Aleksandra je rekla kako je Jelenu Krunić gledala kao sestru, da joj se ne sviđa ponašanje Lepog Miće, da je promenila stav o Zorici Marković, kao i da joj se ne sviđa Katarina Ristić.

Foto: RTV Pink

Ona mala Keti mi je baš bezveze. Jedino mi je Keti rekla kako ja gušim Davida. Ja mislim da se njoj David ne dopada, ali posle te priče koju je imala od juče mislim da je imala blizak kontakt sa mojom najbližom osobom koju sam juče spominjala - mislila je Aleksandra na svoju majku Ljubu Pantović.

Foto: RTV Pink

Nakon ovog razgovora sa Drvetom mudrosti, Aleksandra je otišla u pab gde je ležao David i tom prilikom mu prenela detalje svoje priče iz Rajskog vrta. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

'