AKTUELNO

Nastavili svađu.

Posle večerašnjih nominacija u okviru kojih su nominovani Miki Đuričić i Jovica Putniković i nakon ulaska dva nova zadrugara, Dragane Mitar i Saleta Trua, stanovnici "Zadruge 2" odgovarali su na pitanja novinara.

Foto: RTV Pink

Prvo pitanje postavio je novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević koji se obratio Davidu Dragojeviću i Aleksandri Subotić. Njega je zanimalo šta oni misle o Katarini Ristić koja je ranije danas izjavila za Davida da voli isti pol, kao i u kakvim su sada odnosima.

Ja ću sa njom razgovarati na sudu, pošto je ona rekla da to zna, znači da imaju dokazi. Ona je došla na moj teren, ja sam na vrhu, tako da hvala i prijatno! - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ušao spreman. Prljave igre ne igram. Prvo je rekla da je čula od mojih najbližih, to nije mogla, jer je to moja porodica. Ona je dva puta ponovila da zna, ja sam samo rekao: "Hvala" i seo na mesto. Ja znam ko sam i šta sam - govorio je David.

Foto: RTV Pink

Ja za Davida mislim da je dobar dečko. Rekla sam da sam čula to, ne da znam sigurno. Oni se hvataju na te fore. Ovo je Aleksandrin posao, mora da bude profesionalna - pričala je Keti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'