AKTUELNO

Sigurna je u svog dečka.

Na pitanja pripadnika sedme sile, ove noći odgovaraju učesnici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", nakon što su u Belu kuću ušli Dragana Mitar i Sale Tru. Takođe ranije su održane i nominacije, a publika će odlučiti da li će Miki Đuričić ili Jovica Putniković ove nedelje napustiti takmičenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je Katarina Ristić ranije danas rekla kako ima saznanja da David Dragojević voli isti pol, digla se velika prašina, pa su tako novinari noćas između ostalog pitali Aleksandru Subotić da li je nekada to primetila.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nijednog trenutka nisam posumnjala u njegovo s*ksualno opredeljenje. Znam čime raspolaže. Sviđa mi se i zadovoljna sam odnosima. Njegova s*ksualnost je čista. Nekada mi je bilo žao što ne vidim u njegovom telefonu slike istog pola, koliko dobija slike od devojaka - rekla je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Ako neko vodi računa o sebi, onda je odmah gej! Ne mogu da mi se udvaraju muškarci jer nikada nisam u tim krugovima - rekao je David.

U nastavku su David i Aleksandra pričali o njenoj majci, Ljubi Pantović, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'