AKTUELNO

Majka učesnika 'Zadruge' progovorila je o njegovim navodnim simpatijama prema Luni Đogani, a potom se osvrnula i na sukob sa Katarinom Keti Ristić.

Iako je David Dragojević već dugo u ozbiljnoj vezi sa Aleksandrom Subotić, sa kojom je ušao u "Zadrugu", stanovnici Bele kuće danima spekulišu o njegovim navodnim simpatijama prema Luni Đogani. Kako komentarišu zadrugari, David neprestano gleda Lunu i mnogi su uočili da između njih postoje određene varnice, sa čim nije saglasna njegova majka Biljana, koja tvrdi da je on posmatra kao prijateljicu.

Foto: Pink.rs

- Ja najbolje poznajem Davida i, moram da budem iskrena, ja to nisam primetila. Nema, bre, tu nikakve priče. On Lunu ne gleda na taj način, znam koliko voli Aleksandru i sigurno ne bi uradio ništa što bi nju povredilo. David Lunu ne gleda kao devojku - on, jednostavno, ima drugarski odnos sa devojkama drugim, takav je tip. Ruku na srce, Luna je lepa, nema tu govora, ali ne verujem da ima ikakvih varnica između nje i Davida - kaže Biljana za Pink.rs i otkriva da sumnja da su ovakve priče potekle od Lepog Miće i Katarine Ristić Keti.

Foto: RTV Pink

- Mića to sve kuva, a iskreno da vam kažem, on mi se nikada nije ni dopadao. Te priče potencira Lepi Mića i Keti, koja je ušla sa bezveznim, neproverenim pričama. Lupeta, želi da napravi kao neki skandal... Ja sam mu pričala pre "Zadruge" da će biti ovakvih pokušaja i da ne treba da se pecaju na te priče - kaže Biljana.

Njoj se ne dopadaju sve učestalije svađe Davida i Aleksandre, budući da nije navikla da ih viđa u takvim situacijama.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam šta se to dešava, stalno se svađaju. Priča se da se sve promenilo kada se David vratio iz Amerike, ali ja nikakve promene nisam primetila. I dok je bio tamo, on i Aleksandra se nisu odvajali, 24 sata su bili na Vajberu. Ima Aleksandra faze, svoje bubice - brzo se naljuti, ali i odljuti. Možda su i njoj nekog "crva sumnje" ubacili - posumnjala je Biljana.

Keti se raspitivala za mog sina!

Na spisak Davidovih neprijatelja upisala se i Katarina Ristić Keti, koja je danas tokom igre istine pred svim zadrugarima i milionima gledalaca otkrila da raspolaže šokantnim informacijama iz Dragojevićevog privatnog života! Kako Keti tvrdi, David je, zapravo, homoseksualac koji je u Americi radio "sve i svašta", što njegova majka oštro demantuje.

Foto: Pink.rs

Čula sam da su Aleksandra i David pričali o tome da li on nju poznaje ili ne. Ja zna to ne znam, ne znam da David poznaje Keti, nikada mi je u životu nije spomenuo. Keti se po Veterniku raspitivala za Davida, to su mi javili ljudi, i ušla je tamo da ga provocira. Ona, ako se zaista raspitivala za Davida, mogla je da čuje samo reči hvale. Međutim, pošto iznosi onakve gluposti i laži, da je moj sin, pobogu, homoseksualac, tvrdim da se o njemu nije ni raspitivala. Ne znam na osnovu čega to iznosi. On voli Aleksandru, dugo je sa njom, nije feminiziran, ne odaje takav utisak i ne znam kako to nekome može da padne na pamet - završava Biljana.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Katarina Ristić

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'