AKTUELNO

Istakao je šta mu smeta kod nje.

Voditelj Milan Milošević je nakon intervjua sa Mikijem Đuričićem porazgovarao sa mladom Pinkovom zvezdom Aleksom Savićem koji je zavrteo pamet većini zadrugarki, iako one to prikrivaju jer je on zauzet momak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako izgleda kao tih i povučen dečko, on i te kako ume da se odbrani ukoliko ga neko "ujede". On je imao dve velike svađe sa Natašom Moskvom i Oljom Bajrami, o kojima nema baš lepo mišljenje, a to je otkrio i Miloševiću.

Mislim da je jedan veliki foliratnt, glumica, stalo joj je da opstane u rijalitiju i ne bira sredstva - objasnio je Aleksa i dodao da mu je simpatičnija dok se svađa Nataša.

U utorak veče je održan muzički obračun gde se on našao u duelu sa Oljom Bajrami i odneo ubedljivu pobedu, a evo šta kaže o njoj kao pevačkoj zvezdi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nikada nisam čuo za nju ranije, dok nije sela za sto. Mislim da se jako loše predstavila. Ovo ponašanje je ponašanje rijaliti igrača. Moj i njen vokal ne može da se poredi, pevamo različitu vrstu muzike, ja sam muški vokal, ona ženski, ali dobro peva. Mislim da jeste pomalo ljubomorna što sam pobedio. Počastio sam je pićem - kaže Aleksa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: HTELA SAM DA POBEGNEM OD NJEGA: Učesnicu Zadruge dečko FIZIČKI ZLOSTAVLJAO! Uplakana Eleonora za Pink.rs progovorila o STRAVIČNOM NASILJU koje je trpela!

Aleksa je otkrio čije društvo mu najviše prija, koga ceni, a koga ne, a ceo razgovor detaljnije poslušajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksa Savić

'