AKTUELNO

Vlada velika tenzija.

Stanari Bele kuće su tokom večeri obavešteni da će neko od njih večeras napustiti velelepno imanje u Šimanovcima. Oni su se okupili u Hramu kod Proročice, gde im je saopšteno ko od njih ima najmanju podršku publike.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Danas su održane vanredne nominacije gde su najviše glasova dobile Katarina Ristić, Olja Bajrami i Miljana Kulić. Tako da će se one večeras boriti za opastanak u ovom rijaliti programu sa još jednim zadrugarom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Ognjen Nestorović je saopštio zadrugarima da je publika glasala i donela sud da jedna od ove tri nominovane zadrugarke odmah napušta  "Zadrugu" , a najmanji broj glasova publike dobila je Katarina.

Prva najugroženija osoba večeras, koja je osvojila najmanji broj glasova publike, jeste Katarina - saopštio je Ognjen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Osim nje, gledaoci su glasali i da još jedan zadrugar napusti ovaj rijaliti program. Nakon preseka, Katarini se u duelu pridružuje još jedan zadrugar, a to je Miljana Arsić.

Njih dve imaju 30 minuta da se spakuju i čekaju konačnu odluku publike koja će presuditi koja od njih dve napušta rijaliti.

Pročitajte još: ON JE SMEŠAN KAO BIOSKOP! Zorica i Olja ogovarale Tomu i Keti, pa Markovićeva oplela po zadrugarima: TREBALO JE VODOM DA JE POLIJEŠ DA BI JOJ OHLADILA MOZAK! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

D. B.

#Zadruga 2

'