AKTUELNO

Sinoć je pušten klip u kom je Luna saznala da je pričala sa Slobom na dan kada bi bila njihova godišnjica.

Luna Đogani večeras je bila jako potrešena video-snimkom koji je videla. Iz tog klipa ona je saznala da je nedavno razgovarala sa nekadašnjim dečkom Slobodanom Radanovićem koji je tom prilikom bio Drvo mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostatak večeri Luna je provela pabu gde se ponovo setila dana kada je bila u vezi sa Slobom. Društvo joj je pravio Savo Perović kome je pričala o svemu što se dešavalo u prvoj sezoni "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Oni su pustili taj deo kada on hoda, a ja na stolu. Tako blizu, a tako daleko. Ja pevam i zamišljam da njemu pevam - rekla je Luna koju su savladale emocije.
On je bio moja beba. On dođe kod mene i plače. Ušuška se kod mene i plače. Ispod pokrivača se isplače ko mala beba. Bio je nesiguran u sebe, a ja sam ga svuda hvalila da mu podignem samopouzdanje - dodala je Luna.

Foto: RTV Pink

Zatim je nastavila da se priseća njihove veze i pažnje koju je dobijala od Slobe.

Sećam se poklonio mi je mleko za telo. Mesec dana pre toga sam mu rekla da mi treba mleko za telo i on je to zapamtio i kupio mi - rekla je Luna kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle dužeg razgovora sa Savom Perovićem zatražila je da ostane sama i sabere utiske nakon čega je počela da plače, a zatim je došla Nadežda Biljić koja ju je tešila zbog cele situacije.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Luna Đogani

'