AKTUELNO

Miljana je trenutno na tajnom zadatku u okviru kog treba da se pomiri sa Markom.

Ove noći zadrugari su videli i kako je izgledala velika svađa između Miljane Kulić i Marka Miljkovića kada je ona govorila svom cimeru da voli i isti pol, kao i da mu je Marija Marinković samo paravan.

Foto: RTV Pink

Sve se dogodilo pre nekoliko dana, a tom prilikom Miljana i Marko su uništavali jedno drugom svoje stvari. Marko je tada govorio i kako mu je Miljana prskala parfem u predelu lica, ali i da se u prvoj sezoni "Zadruge" nije svađao sa njom jer je bila trudna.

Foto: RTV Pink

Tokom ove svađe, Kulićeva i Miljković su skakali po krevetima, Marko je u jednom momentu uzeo jastku i šutirao ga, ali je uzeo i posteljinu i sa njom obrisao pod, dok je Miljana navlaku bacila u šolju i pustila vodu.

Foto: RTV Pink

Meni ovo ovako deluje zabavno, ali evo baš po segmentima se vidi da sve što je probala meni da radi, ja sam to njoj uzvratio. Pre sat vremena desio se jedan razgovor između Miljane i mene gde se ona meni izvinjavala. Ja praštam ljudima, ali videću u narednom periodu da li je bila iskrena pošto je pre toga bila kod Drveta. Za sada smo zakopali ratne sekire - govorio je Marko.

Foto: RTV Pink

Osećam se fenomenalno. Ja sam prišla njemu, mene je Drvo zvalo zbog nekih drugih razloga. Gledam na njega kao druga i izvinila sam mu se. Ovo je za mene glupost - pričala je Miljana.

Podsetimo, ranije večeras Miljana Kulić dobila je tajni zadatak od Drveta mudrosti da se pomiri sa Markom Miljkovićem, koji je Miljana počela odmah da izvršava nakon izlaska iz Rajskog vrta.

Foto: RTV Pink

Rada Vasić ušla je u manju raspravu sa Miljanom nakon ovog snimka, govoreći Kulićevoj kako je ružno što je došlo do ove svađe između nje i Marka, kao i da ono što ne radi kod svoje kuće ne treba da radi ni u "Zadruzi 2", misleći na bacanje posteljine po kupatilu, a sa Radom se složilo i još nekoliko zadrugara.

Foto: RTV Pink

Ovo je dokaz da Miljana voli Marka - tvrdio je Mića i dodao: Slobodno osvajaj svog momka, sada je slobodan!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'