AKTUELNO

Čula se i sa Zerininom majkom.

Jasmina Čolak večeras je imala priliku da razgovara sa svojim sinom Banetom Čolakom koji boravi u rijaliti programu "Zadruga 2" sa svojom devojkom Zerinom Hećom. Čim su joj se otvorila vrata "Zadruge" Jasmina je uletela i u suzama počela da grli svog sina.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink

Banetu je majka prvo istakla kako joj je veoma strašno da gleda njegove svađe sa Zerinom, a jedna u nizu žestokih svađa dogodila se tokom ranih jutarnjih časova u "Hotelu Zadruga".

Foto: RTV Pink

Ovo je strašno! Svi smo dobro, ali ovo je strašno gledati! Ako ti kaže da je pustiš, pusti je! Ja razumem ljubav, ali neke uvrede koje se kažu... Ne znam. Sine, ne može ovako! Ja sam se čula sa njenom majkom. Isto da pitaš njenu majku, isto bi rekla da ovo između vas nije dobro. Ja gledam noćas, infarkt hoće da me udari! Po mom utisku, Zerina tebe ne voli! Ovo je alarmantno stanje! Zerina tebe ne voli! To je istina! - govorila je Jasmina.

Foto: RTV Pink

Ja ne osećam da ona mene ne voli. Ja kada legnem sa njom u krevet, to ne osećam. Misliš li da je rešenje da se odvojimo? Ne možeš majka! Ja ne mogu! - pričao je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'