AKTUELNO

Miki ovo nije znao.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: RTV Pink

"Ko si ti", bilo je kratko i jasno pitanje koje je publika postavila Rebeki Popović nakon čega je ona počela da govori o svom životu.

Ja sam Rebeka Popović, završila sam srednju školu u Novom Sadu. Živim u Novom Sadu. Držala sam salon lepote u Novom Sadu, nakon toga sam prešla na televiziju. Posle toga sam upisala web novinarstvo koje još uvek nisam završila. Imam mlađu sestru - rekla je Rebeka.

Foto: RTV Pink

Rebeka je zatim istakla kako smatra da nema mrlje iz prošlosti, a onda su ukućani zahtevali da im Popovićeva ispriča još detalja iz svog života, posle čega su svi saznali i da je Rebeka radila emisiju u kojoj se emitovala narodna muzika.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam tip osobe koja ne voli da priča o sebi! Meni nije prijatno sada da pričam o ovome! Mislim da sam tek mesec dana ovde i da imam šta da kažem u narednom periodu o sebi. Jasno je meni zbog čega meni postavljaju ovo pitanje, ali sve svoje kvalitete mogu da pokažem - dodala je Rebeka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rebeka Popović

'