AKTUELNO

Nije sigurna da želi nešto više sa njim.

Odnos Rebeke Popović i Mikija Đuričića naprasno je zahladio. Naime, mlada novinarka želi da se distancira od njega, jer se oseća povređeno i plaši se da ne bude izigrana kao Đuričićeva bivša devojka.

Nakon razgovora sa Lepim Mićom koji joj je ukazao na to da je Miki pravi čovek za nju, njih dvoje su otišli ispred sobe za rehabilitaiju kako bi porazgovarali o svom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebe ovde doživela prvenstveno kao prijatelja i zaštitinika i ovde sam uz tebe prodisala. Ja nisam lik koji ovde mafija. Ja nisam rekla da želim da prekinem naše prijateljstvo - pravdala se Rebeka.
Tebi je teret druženje sa mnom. Ti moraš da doneseš sud o našem odnosu, bez toga da drugi utiču na tebe - rekao joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam jako prost kada su u pitanju odnosi devojka-momak...Da bi bila žena, moraš da budeš dama, da dozvoliš da ti se muškarac udvara, a ne da budeš čaftara. Dokle će na tebe da utiču druga mišljenja? - upitao ju je Đuričić.
Dok ne steknem poverenje u tebe. Jedno muško-žensko poverenje, da ja znam da ti mene nikad nećeš da uvrediš - odgovorila mu je Popovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zbog ONOG što je Adam rekao o zadrugarkama, Dorotea ZAURLALA na njega: PAO SI U MOJIM OČIMA, TI NISI MUŠKARAC! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'