AKTUELNO

Posle dva velika hita, popularni reper je objavio novu pesmu, ali nastavlja punom parom i sprema nešto neviđeno do sada.

Posle pesme "1000 evra" i klupske himne "Nightlife", Pavle Bošković, publici poznat kao Gazda Paja, objavio je novu pesmu, "Mala rejverka", koju je uradio u saradnji sa dvojicom producenata i di-džejeva, Igorom Garnierom i svojim bratom Markom Boškovićem, poznatijim kao Buraz DJans iz sastava "Đans".

Foto: Promo

Pajina publika primetila je da je "Mala rejverka" veoma slična pesmi koja ga je proslavila, "Čke beogradske", što repera raduje iako to nije bilo namerno.

Pesma 'Čke beogradske' je i posle toliko godina aktuelna, publika je i dalje voli i definitivno je nešto što me je proslavilo. Što se tiče pesme 'Mala rejverka', muzika koju su uradili Buraz DJans i Igor Garnier mi se svidela i jednostavno tekst koji sam tada snimio mi se vrzmao po glavi već duže vreme i jednostavno tada se nekako poklopilo da je išao na tu muziku i super je ispalo. Nije bilo planski da uradim pesmu kao 'Čke beogradske', ali drago mi je što ljudi prepoznaju sličnu energiju koja je u obe pesme - rekao je Gazda Paja.

S obzirom da se u pesmi bavi i te kako aktuelnom i inetresantnom temom, pitali smo Paju da li je "Mala rejverka" neka određena devojka iz njegove okoline.

Na moje nastupe dolazi mnogo ludih i prelepih devojaka, i one su mi insipracija. Takođe, mnogo mi je drago kada prepoznaju moju strast i energiju koju ulažem u sve to. Bilo je zanimljivih momenata kada pitam neku devojku šta sluša, a ona kaže: 'Malo trens, malo r'n'b i naravno folk'. To mi je bilo zabavno i kada sam čuo muziku koju su radili Buraz i Igor, odmah mi je ta ideja pala na pamet - kaže reper.

Foto: Promo

Iako je tek objavio pesmu, Gazda Paja već uveliko sprema novi projekat, za koji kaže da će biti nešto potpuno drugačije.

Trenutno završavam još jedan spot za novi singl. Očekujte nešto novo, ludo i nadam se zabavno. Kao i uvek izdavač je 'Two Louder Records' i ne bih da zvučim pompezno, ali sledeći singl je audio-vizuelno ludilo. Ni sam ne znam šta da očekujem, uložio sam dosta vremena u to i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim - najavio je reper.

U iščekivanju Gazda Pajinog novog projekta, poslušajte novu pesmu "Mala rejverka" i pogledajte spot.

Autor: Pink.rs

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Pesma

#Reper

#spot

'