AKTUELNO

Pevačica malo drugačije gleda na sve.

Posle medijske ilegale nakon što je svog supruga Luku Lazukića prijavila za nasilje, Nataša Bekvalac je prethodne noći gostovala kod Ognjena Amiždića u "Amidži šouu", gde je pričala o temama koje interesuju ceo region.

Neposredno pre gostovanja ona se družila i sa ekipom najgledanije emisije o poznatima, "Premijere", pa se dotakla nekoliko aktuelnih tema.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne bih ja rekla da je ovo bila teška godina. Ja bih rekla da je jedna specifična godina. Zavisi kako gledate na život kao i načašu, polupunu ili polupraznu. Ja sam ove godine postala majka po drugi put. Kako mogu da gledam na godinu u kojoj sam postala mama jedne devojčice kao na tešku godinu? To je za mene jako lepa godina - rekla je Nataša za "Premijeru" i dodala:

PROČITAJTE JOŠ: KRALJ NARODNE MUZIKE BIO JE VAN SEBE DOK JE ON PEVAO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo kako je zadrugar MOĆNOG GLASA POSTAO KUM ŠABANA ŠAULIĆA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja samo živim svoj život kako mi je dato. Živim ga radosno, doživljavam ga kao veliki dar. Moram da kažem da sam malo razočarana jer sam drugačija od okoline. Meni to mnogo govori o generalnom stanju, ali ne o mom.

Šta je još Bekvalčeva imala da kaže pogledajte u donjim snimcima ili na zvaničnom kanalu emisije "Premijera" na Jutjubu.

Autor: V. T.

#Nataša Bekvalac

'