AKTUELNO

Svi su bili bez daha dok je Supermen bio na sceni.

Pevač Marko Stolić odmah po ulasku u "Zadrugu" izdvojio se među ostalim takmičarima svojim glasom koji sve ume da ućutka kada on odluči da zapeva.

On tamo važi za učesnika koji uveseljava ostale i svima ume da nađe žicu, a tako je bilo i dok se takmičio u trećoj sezoni Pinkovih zvezda.

Osim zbog moćnog vokala, on je odskočio i zbog svog karakterističnog izgleda odmah na početku takmičenja u kom je uspeo da dogura čak do superfinala u kom je zauzeo drugo mesto.

Već prvim pojavljivanjem on je dobio nadimak koji ga je pratio kroz celo takmičenje, a nadenuo mu ga je niko drugi do kralj narodne muzike - Šaban Šaulić!

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač je odmah primetio da Stolić mnogo podseća na Klarka Kenta, pa ga je nazvao Supermenom, komentarišući da taj nadimak priliči i njegovom izgledu i njegovom glasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šaban se posebno oduševio njegovim izvođenjem pesme Željka Joksimovića "Nisam te zbog lepote voleo", pa je usledio komentar koji će Marko sigurno pamtiti celog života.

- E pa ovako, Supermene, Boga mi si i otpevao kao Supermen! Svaka čast! Mnogo lepo, sa puno emocija, vidi se da si uživao dok si pevao! Bravo, Klark Kent - rekao je tada Šaban Šaulić, a kako je takmičenje odmicalo odgovorno je tvrdio da Stolić nema razloga da se plaši za svoju karijeru.

Uskoro su njih dvojica počeli jedan drugog da nazivaju kumovima, a Marko nije krio da mu je velika čast što se okumio baš sa jednim od najvećih pevača da na domaćoj javnoj sceni.

PROČITAJTE JOŠ: PRISETILA SE SVOJIH VODITELJSKIH POČETAKA: Evo zbog čega Ana Mihajlovski danima NIJE SPAVALA! (FOTO)

Neposredno pre ulaska u "Zadrugu" Stolić je objavio baladu pod nazivom "Zaboravljam", koju je publika odmah zapazila, a ukoliko je još niste čuli možet eje poslušati klikom na donji video.

Autor: V. T.

#Marko Stolić

#Pinkove zvezde

#Rijaliti Zadruga

#Šaban Šaulić

'