AKTUELNO

Uvek jedva dočekaju sredu zbog ovoga.

Vreme je za još jedno izdanje radija ''Amnezija''. Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su se odmah uputili ka improvizovanom studiju radija kako bi sadržaj koji su danima pripremali podelili sa zadrugarima, gledaocima, ali i publikom kraj malih ekrana i radija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pevači Aleksa Savić, Marko Petrušević i Marko Stolić su novu epizodu započeli predivnOm akustičnom verzijom pesme ''Sve je laž''. Aleksa je još jednom potvrdio svoju pobedu u sinoćnom pevačkom obračunu sa Oljom Bajrami, a dok su njih trojica pevali nekoliko zadrugara je plesalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon toga prva tema emisije bila je kupovina. Naime, voditelji radija su osudili to što je nekoliko zadrugara kupilo sve muslije koji bi trebalo da budu dostupni Lepom Mići koji to najviše voli da jede. Onda su nastavili da pričaju o Miki Đuričiću, a Bane je izneo razloge zbog kojih je njega izabrao za potrčka sa Nadeždom Biljić. Nakon toga su njemu posvetili pesmu ''Skitnica''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U nastavku emisije Bane je čitao kreativne male oglase kojim je na šaljiv način spomenuo Mariju Kulić, Maju Marinković, Zoricu Marković, Aleksandru Subotić. Ubrzo je glavna tema postao pevački obračun gde su spomenuli Olju Bajrami koja je nakon takmičenja burno reagovala na Aleksu Savić kojeg su svi pohvalili. Sledeća tema odnosila se na Natašu Moskvu koja možda gaji emocije za Markom Miljkovićem.

Vremenom će svi pokazati svoje pravo lice - rekao je Bora, a onda je najavio da su obavili anketu ko je najiskreniji u Zadruzi.
Ja ću da kažem da je najiskrenija osoba u kući Dorotea - rekao je imaginarni gledatelj koji se uključio.
Najiskrenija osoba u kući je mala Luna Đogani, ona nikad ništa krila nije - rekao je Bora imitirajući glas.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ipak, odluka fanova radija ''Amnezija'' je da titula najiskrenije osobe pripada Nadeždi Biljić.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

'