AKTUELNO

Problemu u raju.

Prijateljski odnos Mikija Đuričića i Rebeke Popović krenuo je lepim tokom kada je pčelar ušao u Zadrugu, ali je sinoć došlo do prve ozbiljnije svađe. Naime, Miki se nije osećao dobro, ali je i pored toga Rebeka otišla kod njega u sobu za rehabilitaciju sa Brendonom koji ga je dodatno iznervirao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rebeka je sedela na klupici pored Mikija gde je on iznenada rekao da od nje očekuje izvinjenje za ponašanje od sinoć i da ukoliko ona neće da ga izjavi može da ode od njega i da prekinu komunikaciju.

Miki je takođe zamerio novinarki da je ''prodala'' priču kako se on ponašao perfidno prema njoj.

Da li si ti došla ovde da mi se izviniš za one reči sinoć, da li si ti normalna da pričaš kako sam ja perfidno radio tebi neke stvari? Zaista posle onog sinoć, da sam ja tebi pravio probleme, nemoj da se mi uopšte družimo više. Da te ja ne bih vređao i ponižavao - rekao je Miki Rebeki, na šta je ona imala spreman odgovor:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Večeras će svi da naprave haos i da se pitaju odakle tebi pare - izgovorila je Rebeka.
Ja imam para i neću nikad da dajem. To je ona (Zorica Marković) izmislila, ti si naivna, ti si glupa. Smatram da za onaj razgovor treba da se izviniš. Ja sam poludeo jer si ti poverovala Brendonu, čuješ li ti sebe? Ti si mene provocirala. Sediš i smeješ se dok meni nije dobro. Ma nisi ti slučajno skinula bubicu. Hoću da se distanciramo - pričao je Miki vrlo iznervirano.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'