AKTUELNO

Mnogi su se osetili uvređenim.

Pismo Velikog šefa je iznenadilo sve zadrugare. Pismo je bilo nešto deblje pa su svi zadrugari sumnjali o čemu je reč. Ipak u njemu su bili mp3 plejeri sa pesmama koje Olja Bajrami i Aleksa Savić treba da vežbaju za večerašnji pevački obračun.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, kao što znate Olja i Aleksa će večeras pevati u obračunu. Svako mora da ustane i da odluči koga će da podrži večeras. Oni su dobili mp3 plejere sa pesmama koje će pevati, reč je o spletu pesama koje su skraćene. Imajte na umu da nakon ovog sastanka, ne možete menjati mišljenje - glasilo je pismo Velikog šefa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksinom timu su se pridružili: Miki Đuričić, Nemanja Tošić, Suzana Perović, Katarina Ristić, Marijana Zonjić, Jelena Krunić, Rebeka Popović, Luna Đogani, Miljana Kulić, Miljana Arsić, Marko Stolić, Branislav Radonić, Marija Kulić, Bora Santana, David Dragojević, Marko Petrušević, Slobodan Batjarević, Bane Čolak i Zlata Đurković.

Oljina ekipa se sastoji od: MC Damiro, Savo Perović, Mika i Giba Vasić, Zorica Marković, Nataša Moskva, Lepi Mića, Aleksandra Subotić, Maja Marinković, Snežana Ilić, Dorotea Jovanović i Zerina Hećo.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksa Savić

#Bane Čolak

#Olja Bajrami

'