AKTUELNO

Sudbina piše memoare.

Sitne jutarnje sate zadrugari su proveli časkajući. Iako je njihova koncentracija opala jer su dugo bez sna, novinarka Katarina Ristić, ujedno i bivša devojka Tome Panića je otkrila nešto što će zanimati celu javnost.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je Adamu Đoganiju govorila kako nikada do sada nije dolazila u situaciju da se svađa sa bivšim devojkama svojim momaka i kako nema nameru da to radi u Zadruzi.

Ne volim da se svađam zbog dečka, ja se ni sad sa Oljom nisam svađala zbog njega - rekla je Keti, pa je nastavila, ali je Adam prekinuo:
Treba ti još vremena da skontaš sve ovo - rekao je Adam.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zbog spominjanja njenog imena od strane manekena, Ristićeva je odlučila da uđe u rijaliti kako bi rešila sve što ima sa Panićem. Ipak, kako kaže nije imala nameru da se Toma udalji od Olje, već samo da zna na čemu je sa njim.

On je mene toliko pominjao, ja sam mojima u redakciji rekla otvoreno da se on meni sviđa. Rekla sam da mi se svideo. Jedno veče sedimo u redakciji i on pozdravlja Keti. Bila sam na snimanju profila sa Tomom i Oljom, zamisli koja koincidencija - rekla je Katarina.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Katarina Ristić

#Tomislav Panić

'