AKTUELNO

Ponovo ćemo gledati scene iz prethodne sezone ovog rijalitija?

Tokom prethodne noći Belu kuću je napustila glumica Marija Jovanović koja je osvojila najmanji procenat glasova publike u duelu sa Banetom Čolakom. Ono što je vrlo zanimljivo jeste da je glumica upravo njega odabrala za ovonedeljnog vođu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan Milošević je proveo određeno vreme sa zadrugarima diskutujući o temama koje su obeležile prethodnu nedelju, prešao je na sam izbor potrčka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane je kao svoje potrčke odabrao svog bivšeg rijaliti prijatelja Mikija Đuričića i njegovu bivšu verenicu Nadeždu Biljić. Njih dvoje su dobili pravo da prokomentarišu šta misle o Čolakovoj odluci.

Ova žena i ja ne komuniciramo, ne znam šta će toliko biti zanimljivo - rekao je Miki iznenađen izborom drugog potrčka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Suzani sam rekla danas, da sam znala da ćemo biti on i ja. Trudiću se da imamo okej odnos - rekla je Nadežda povodom izbora.

Nakon što je nekoliko zadrugara prokomentarisalo Banetov izbor, njih dvoje je ušlo u raspravu. Pevačica smatra da Miki prvo mora da se izvini i počne da je poštuje. To su prvi koraci koje on mora da učini kako bi se situacija između njih smirila.

On mora da se ponaša prema meni kao prema dami, dok se ne izvini i prestane da se ponaša kao prema nekoj kur*i, onda možemo da pričamo o svemu - govorila je pevačica.

Kako će teći njihov odnos imajući u vidu da su oni u prvoj sezoni "Zadruge" imali turbulentnu vezu koja se nastavila posle rijalitija, ali je ubrzo na nju Miki stavio tačku. Iako zadrugari i dalje smatraju da pevačica gaji emocije prema njemu, ostaje nam da pogledamo kako će se slagati u sobi za izolaciju u danima pred nama.

Nešto kanije, Bane je za Omiljenu osobu izabrao svoju devojku Zerinu Hećo. Izbor je bio očigledan, pa cimeri nisu imali potrebe da komentarišu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala, taman ću se odmoriti. Trenutno sam u situaciji gde mi treba odmor - rekla je Zerina koja je i očekivala da bude omiljena osoba.

Kako je izgledao izbor potrčka i omiljenje osobe pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I. R.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Zerina Hećo

'