AKTUELNO

Utrošila pravo malo bogatstvo na čarape.

Poznato je da pevačica Marina Visković ne žali para kada je u pitanju njen fizički izgled i markirana garderoba, koja je neizostavni segment svakog njenog javnog pojavljivanja. Iako na račun svog stila i komada garderobe koje odabira najčešće dobija samo pozitivne komentare, ovaj put naišla je na oprečne reakcije zbog novca koji je utrošila na svoju odevnu kombinaciju.

Foto: E-stock

Ovog puta "sporne" su bile hulahopke u kojima je Marina pokazala svoje zgodne noge! Reč je, naime, o čarapama luksuznog italijanskog brenda "Fendi" za koje je pevačica iskeširala neverovatnih 180 evra, što je više od dvadeset hiljada dinara!

Foto: Instagram

Iako se obične hulahopke na svakom koraku mogu nabaviti za svega 300 dinara, Marina je, ipak, želela da njene zgodne noge krasi i prepoznatljiv "Fendi" logo, zbog čega je morala da izdvoji 21.000 dinara više.

Foto: Instagram

Ovaj njen potez iznenadio je pojedine korisnike društvenih mreža, koji smatraju da je pevačica preplatila čarape. S druge strane, drugima nije bitno koliko je pevačica novca utrošila, budući da je njen stajling bio, kako tvrde, pun pogodak, a da li je pogrešila ili načinila pravi potez procenite sami.

D. T.

#Marina Visković

#pevačica

'