AKTUELNO

Rijaliti zvezda morala je da privremeno napusti "Zadrugu" zbog hirurše intervencije.

Starleta Stanija Dobrojević pre četiri dana bila je prinuđena da hitno napusti "Zadrugu", na opšte iznenađenje svih učesnika, kao i miliona gledalaca hiper-rijalitija Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Stanija se, naime, dan pre izlaska požalila na zdravstvene probleme, zbog kojih je istog trenutka uradila sve neophodne analize kako bi proverila svoje zdravstveno stanje. Predosećala je da rezultati neće biti dobri, što se sutradan i obistinilo - čim su stigli rezultati analiza koje je uradila, Veliki šef obavestio je Staniju da hitno mora da napusti "Zadrugu", što je u šoku ostavilo sve zadrugare.

Dobrojevićeva je odmah spakovala kofere i jutro posle napuštanja "Zadruge" otputovala u Ameriku, gde se sprema za hitnu intervenciju koja je, kako saznajemo, zakazana za sutra.

Jeste, to je tačno, Stanija će biti operisana sutra, po hitnom postupku. Rezultati nisu bili dobri, zbog čega je bila prinuđena da izađe iz "Zadruge" i ode u Ameriku, gde je hospitalizovana. Ona je optimistična, drži se dobro za sada i nada se da će sve proći u najboljem redu. Sutra će je operisati, imaće tu hiruršku intervenciju posle koje će, Bože zdravlja, sve biti kako treba - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Dobrojevićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Vraća se u Zadrugu

Podsetimo, Veliki šef je zadrugare obavestio da će Stanija posle operacije i oporavka nastaviti svoje učešće u rijalitiju.

- Dragi zadrugari, Stanija je danas napustila "Zadrugu". Ona će zbog zdravstvenog stanja morati da ide na hiruršku intervenciju, ali će se posle oporavka vratiti u rijaliti - glasilo je pismo Velikog šefa, a sve najnovije detalje i informacije o zdravstvenom stanju Stanije Dobrojević imaćete priliku da saznate na portalu Pink.rs!

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'