AKTUELNO

Otišla još jedna glumačka legenda.

Glumica Milena Dravić preminula je u Beogradu u 79. godini života. Pre više od dve godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića, a njihova ljubav za mnoge je bila primer kako treba da izgleda bračna zajednica.

Foto: Tanjug

Foto: TvPink Printscreen

Od glumice koja nas je napustila, nakon tužne informacije, počeo je da se oprašta ceo region, a ispred ulaza u zgradu u kojoj su živeli Dragan i Milena na Vračaru poštovaoci lika i dela ove glumačke dive i dalje ostavljaju sveće i cveće, dok je pored table koja je posvećena Draganu Nikoliću ostavljena jabuka.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: PUTUJ SA ANĐELIMA: Poznati se u suzama opraštaju od legendarne Milene Dravić! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Dragan Nikolić i Milena Dravić upoznali su se 1969. godine na snimanju filma "Horoskop" u kom su se prvi put pojavili zajedno, a venčali su se posle dve godine tokom pauze koju su imali kada su snimali film. Važili su za jedan od najlepših ljubavnih parova u glumačkom svetu. Nakon smrti Dragana Nikolića, Milena je patila govoreći kako joj često nedostaje.

Foto: Pink.rs

Danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" reporter Nemanja Vujičić uključiće se uživo u program sa ove lokacije, odakle će izneti još detalja.

PROČITAJ: POSLEDNJI INTERVJU MILENE DRAVIĆ: Čitav život sam se trudila da to što radim, bude najbolje. Ali najvažnije je kakvog partnera imate, a ja sam imala Dragana

Autori: N. Vujičić / S. Kuvekalović

#Milena Dravić

'