AKTUELNO

Važi za finog i vaspitanog dečka sa izuzetnim glasovnim mogućnostima.

Pinkova zvezda i aktuelni učesnik najgledanijeg rijaliti programa koji se ikada emitovao na našim prostorima "Zadruga 2", pevač Aleksa Savić među svojim cimerima, ali i među publikom okarakterisan je kao veoma fin i vaspitan mladić.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa već više od tri godine uživa u emotivnoj vezi sa svojom devojkom Minom Nikolić, koja je u medijima govorila kako je Aleksa pred kamerama isti kao i kod kuće, ali i da nikada nisu imali ozbiljne svađe.

PROČITAJTE: KO ĆE OD NJIH PAKOVATI STVARI? Zadrugare večeras očekuju nominacije A ONDA SLEDI NEŠTO OD ČEGA SVI STREPE! (FOTO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Savić je već kao dete pokazivao da ga interesuje muzika, a podrška za sve važne odluke bila mu je porodica. Aleksa je posebno vezan za svoju sestru Vanju Savić sa kojom je pre ulaska u "Zadrugu 2" često objavljivao fotke na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram

Na jednoj od fotografija iz dečačkih dana, Aleksa pozira u zagrljaju sa sestrom, a mnogi ga čak i ne bi prepoznali, s obzirom na to da je izgledao mnogo drugačije nego danas. Aleksa je kao dečak imao dužu kosu i nekoliko kilograma više nego danas.

PROČITAJTE: ONA JE NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA! Sloba raznežio sve ovom fotografijom, a poruka koju je napisao ĆE VAS ODUŠEVITI! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksa Savić

'