AKTUELNO

Večeras dvoje zadrugara napustilo "Zadrugu 2".

Nakon Darije Stević koja je večeras prva napustila najgledaniji rijaliti program u ovom delu Evrope "Zadruga 2", došlo je vreme da još neko od stanara spakuje kofere i napusti Belu kuću.

Foto: RTV Pink

Proročica se večeras po drugi put obratila zadrugarima, koja je imala još jednu važnu poruku za ukućane.

Ognjene, tebi sam već rekla šta sam sanjala. Moji snovi su rekli da večeras dva zadrugara napuštaju Zadrugu i kao i uvek moji snovi postaju stvarnost. Saopšti zadrugarima ko još odlazi kući - rekla je Proročica.

Foto: RTV Pink

Zatim je voditelj Ognjen Nestorović podigao na noge ukućane koji su dobili najmanji broj glasova od strane publike u trenutku preseka. Sedam ukućana našlo se u trci za izbacivanje, a to su bili Savo Perović, David Dragojević, Adam Đogani, Marko Stolić, Nikola Bokun i Mika i Giba Vasić. U duelu su ostali Adam i Nikola.

Foto: RTV Pink

Zadrugarski život nalaže da moramo da poslušamo želje publike koja kaže da jedan od njih dvojice mora napustiti Zadrugu! Vreme je da saopštim ime osobe za koje je takmičenje u rijalitiju Zadruga zvanično gotovo. Takmičar koji u drugom preseku ima najmanje glasova i koji odlukom publike zauvek napušta Zadrugu je... Nikola! - rekao je Ognjen.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: BRENDON UBEĐEN DA JE OVAJ ZADRUGAR ZALJUBLJEN U NJEGA: Osetio sam da me ne gleda kao prijatelja! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nikola Bokun

'