separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

LUNA SE SA TUGOM U GLASU PRISETILA VRELIH AKCIJA SA SLOBOM, pa priznala: Htela sam samo da budem intimna sa njim, svaki dan, ceo dan! (VIDEO)


Nema sumnje da joj veoma nedostaje Radanović.


Luna Đogani je podigla veliku prašinu u prvoj sezoni "Zadruge" svojom turbulentnom vezom sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Iako ova romansa nije uspela, Luna se često seti Radanovića, što je bio slučaj i tokom ove noći.

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, ona se dogovarala sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem kada će da večeraju, a onda joj je Subotićeva između redova poručila da će noćas imati i intimne odnose sa svojim dečkom.

Vi dok se okupate, ja ću već leći da spavam. Da jedemo, pa se kupajte. Ne znam ja koliko ćete vi da se kupate - rekla je Luna.

Autor: TvPink Printscreen

Dugo, Boga mi - procedila je Aleksandra kroz osmeh.
Znam, zato što si se odljutila, pa ćete se dugo kupati. E, nekad su bili bolji dani, sad Luna u četiri sata u krevetu. Nekad, u osam se kupam, u devet sam u krevetu - objasnila je Đoganijeva.

Davida je interesovalo kako blogerka nije bila umorna i kako je uvek imala snage za vrele akcije sa tadašnjim dečkom.

Autor: TvPink Printscreen

Misliš da je meni bilo do spavanja? Ja sam samo želela da se je*em sa svojim dečkom, svaki dan po ceo dan. Ja bih svaki dan, dečko mi je umoran... Spavaćemo kad budemo stari - navela je Luna kroz osmeh.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti