separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JELENA KRUNIĆ JOJ SASULA SVE U LICE: Mina je i sada zagrejana za Đeksona, potonula je! (VIDEO)


Nije joj jasno zašto je bila sa Jovicom.


Večeras su zadrugari imali priliku da vide klip na kom je Jelena Krunić rekla Jovici Putnikoviću da ne shvata kako je mogao da bude sa Minom Vrbaški. Krunićka je svoju cimerku nazvala pogrdnim imenom, a njihov sukob datira još iz prve sezone "Zadruge" kada je Nemanja Đerić Đekson ostavio Jelenu i vratio se Mini.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon pogledanog snimka, glavne akterke su iznele svoje mišljenje.

Ja zaista ne mogu da se spuštam na taj nivo, šalim se. Ovo je odvratna verzija mene, ne sviđa mi se. Nisam pričala sa Minom, znam Jovicu iz neke druge priče. Ona je imala dečka i odmah završila za Jovicu. A on izgleda nije gledao prvu sezonu koliko je ona bila zagrejana za Đeksona, kao što mislim da je i sada zagrejana. Malo sam ovde preterala, ali sam u tom trenutku to i mislila. Trenutno ne mislim, dok me ne razočara - rekla je Krunićeva.

Autor: TvPink Printscreen

Znala sam da se sa Jelenom neću pozdraviti. Bilo mi je krivo što joj nisam prišla. Ima pravo da bude ljuta na mene, ne zameram joj ništa. Prišla sam joj te noći i rekla joj neke stvari, ona je prihvatila to. Većina ljudi zna da ja ne umem da budem u svađi ni sa kim - istakla je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

To nije istina, prošle godine je baš umela da zavrti igru, da bude loša sa nekim. Sad me iznenađuje, potonula je. Da li sad tuguje, ne znam, ali nije Mina koja će da su usudi da se smuva sa ovim, pa da se smuva sa ovim. Sada se promenila - zaključila je Jelena.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti