AKTUELNO

Svi ukućani bili su uz repera.

MC Damiro je večeras razgovarao sa Drvetom mudrosti, a kada mu je Drvo reklo da je dobio video-poziv i da se može čuti sa najbližima, reper je bio presrećan. Damiro je odmah istrčaio iz vrta i počeo da skuplja pare za poziv.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da nije imao dovoljno novca, ukućani su odamh pritrčali kako bi pomogli svom cimeru. Nakon što je skupio 1.500 dinara koliko je potrebno za poziv, Damiro je otišao u govornicu.

Foto: RTV Pink

Damiro se ovom prilikom čuo sa ćerkicom o kojoj je proteklih dana često pričao. Reper se rasplakao kada je video naslednicu, a većina ukućana okupila se ispred, da bi posle nekoliko trenutaka zadrugari ušli u govornicu kako bi pozdravili ćerku svog cimera.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Da li me gledaš na TV-u? Imam li tvoju podršku? Gde ti je mama, šta radi mama? Pogledaj, ovo su svi moji zadrugari. Meni je ovde lepo, nemoj da se brineš! - rekao je reper.
Da! Mama ništa ne radi. Nemoj da plačeš! Ti ideš do pobede! Ti si moj favorit - govorila je Damirova ćerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je završio razgovor sa ćerkom, Damira su počeli da grle zadrugari, a on je nastavio da plače jer su ga pogodile reči koje je čuo od svoje ćerke za koju je veoma vezan. Ukućani su mu poručili da ima divnu i lepu ćerku i da zbog nje ne sme da pomisli da bezi iz "Zadruge".

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#MC Damiro

'