AKTUELNO

Do kraja nedelje pomagaće vođi.

Porodični sastanak koji su imali ukućani danas, završio se pismom Velikog šefa koji je imao veoma radosne informacije za Branislava Radonića Brendona. Naime, odlučeno je da ovaj stanar postane supervizor ovonedeljnog vođe Miljane Arsić.

Foto: RTV Pink

Razlog za ovu odluku je taj što su se ukućani najgledanijeg rijaliti programa u ovom delu Evrope "Zadruga 2", žalili kako Miljana Arsić nije baš najbolja u obavljanju svojih dužnosti ove nedelje.

PROČITAJTE: TI ME MRZIŠ ZBOG LJUBE, MATORA BABO I LOPOVE: Aleksandra i Zorica se častile uvredama i srednjim prstima! (VIDEO)

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, s obzirom na to da se većina vas žali na to da vođa ove nedelje nije dobro organizovala poslove i da ste komentarisali da nije sposobna da vodi Zadrugu doneli smo sledeću odluku. Brendon će tokom Miljaninog mandata biti supervizor i on će od sada uz vođu biti zadužen da se sve sredi i da se uradi sve što je potrebno. Brendon će kao supervizor uz vođu raspodeliti poslove - pisalo je u pismu.
Super, mnogo mi je drago! - izjavio je Brendon.

Foto: RTV Pink

Brendon je u nastavku rekao kako će sutra organizovati poslove, a neki od ukućana su se popeli na sto i počeli da igraju od sreće nakon ove odluke. Njima se u jednom momentu pridružio i sam Brendon.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

'