AKTUELNO

Luna je vidno razočarana u Boru nakon njegovih reči.

Gledaoci najgledanijeg rijalitija u Srbiji i regionu imali su priliku da putem društvenih mreža postavljaju pitanja zadrugarima, koje je ove večeri čitao voditelj i novinar Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje koje je Milan pročitao odnosilo se na Boru Santanu jer govori po kući o Luni Đogani i Marku Miljkoviću kako su oni imali intimne odnose posle finala ''Zadruge 1''.

Ja sam to rekao iz šale, ako je neko to shvatio toliko da meni na kraju opsuje majku, ne vidim tu ništa loše. Ja sam čuo od ljudi kojima verujem. Mislim da Luna ima simpatije prema njemu, kakve su one ne znam - rekao je Bora kao odgovor na pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam da su posle Zadruge 1, svi učesnici izmešali i poje*ali međusobno - rekao je Bora i šokirao Lunu koja je žustro reagovala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja nisam! Ko je to tebi pričao? Odakle tebi to? Šta je tebi? Gledao si moj se*s sa Markom? Kako to da nisi slikao? - upitala je Luna Boru.

Foto: RTV Pink

Ko se j*bao kaži - ubacio se Miki Đurčić, ali ga je Santana ignorisao i rekao da su u Zadruzi novinari koji to znaju mnogo bolje od njega.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je posle Slobe devica. Zamolila bih produkciju da ako već uvode bivše da uvedu Slobu - pričala je Miljana povodom cele situacije.
Kao i uvek, ostaću pri svom stavu i istini. Između Lune i mene je samo prijateljstvo i ništa više - rekao je za kraj Marko Miljković.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'