AKTUELNO

Svi smo joj podrška!

Najgledaniji rijaliti šou na ovim prostorima "Zadruga 2" ne prestaje da iznenađuje gledaoce iznenadnim dešavanjima. Starleta Stanija Dobrojević nedavno je prošla kroz teške momente zbog diskvalifikacije Vladimira Tomovića sa kojim je tek započela ljubavnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Samo što je stigao u Crnu Goru Vladimir je saznao da Stanija napušta rijaliti zbog zdravstvenih razloga, ali još nije uspeo da ostvari kontakt sa njom. Tim povodom oglasio se na društvenoj mreži Instagram.

Ljudi... Znam da vas sve zanima kako je, ali morate da znate da ni ja još nisam dobio informacije. Nemam pravo da se po tom pitanju oglašavam i ostaje mi, kao i vama, da se molimo za njeno zdravlje i da joj budemo podrška kada se i ako se vrati u rijaliti. Njen PR-tim će se oglasiti kada oni osete potrebu. Hvala vam na brizi i živi bili - objavio je Vladimir.

Stanija i Vladimir su započeli ljubavnu priču u rijalitiju "Zadruga 2", a Vladimirov fizički napad na Aleksandru Subotić prekinuo je njegovo učešće.

Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE JOŠ: ALEKSANDRA PONOVO LJUTA NA DAVIDA: Sramota te je da se ljubiš sa mnom pred ljudima, idi reši svoj problem! (VIDEO)

S.S.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'