AKTUELNO

Pevač nije želeo da ćuti.

Posle žestokog sukoba sa Nadeždom Biljić u prvoj sezoni "Zadruge", na velelepno imanje u Šimanovcima uselila se prethodne noći Jelena Krunić. Pevačica je zbog toga počela odmah oda se pakuje kako bi napustila najgledaniji rijaliti u regionu, ali ju je Jelena sprečila došavši da joj se izvini zbog tog ašto ju je fizički napala.

Tokom razgovora njih dve su okrivile Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar za svoj sukob, što je iznenadilo mnoge gledaoce.

Foto: Rijaliti Zadruga

- Bila sam jako iznervirana, neispavana ali to ne opravdava ono što sam učinila. Mislim da sam se tada ponela tad kao monstrum. Mene je sramota kad vratim taj snimak - navela je Jelena i dodala:

- Zbog Kije je i ispao taj konflikt. Ona je napravila tad sebi da jede, a mene je zaboravila - rekla je Jelena, dok je Nadežda uperila prstom u Slobu.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

- Sloba nije smeo da prizna da je on vratio musli. On je pi*ketina - završila je Nadežda.

Snimak ovog razgovora došao je i do Slobe, koji je morao da ga prokomentariše na Instagramu, gde je u okviru storija objavio snimak ekrana uz svoj komentar.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: KO BI REKAO?! Đekson JAVNO OTKRIO svog favorita u Zadruzi 2, bićete u ŠOKU kada budete videli o kome je reč (FOTO)

- Najgluplji razgovor u istoriji svih razgovora - napisao je Sloba, dok se Kija nije oglašavala ovim povodom.

Autor: V. T.

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Slobodan Radanović

'