AKTUELNO

Nije štedela reči za plavušu.

Marijana Zonjić i Adam Đogani ušli su u žestoku raspravu zbog toga što je Lazar Jeremić huškao Marijanu protiv Adama. Došlo je čak i do žestokog sukoba, u kome je učestvovala i Luna Đogani.

Kako bi Drvo mudrosti saznalo šta je pravi razlog njihove svađe, pozvalo je Lunu, a ona mu je ispričala šta je glavni okidač ove žestoke rasprave.

Foto: TvPink Printscreen

Nikad nisam bila za Marijaninu i Adamovu vezu, ali nikada to nisam branila .Tetka i sestre su mu isto rekle, on je nastavio da se sa njom ljubi i mazi. Pitala sam zašto ga je udarila, ona je počela da se breca, a ja sam je iz besa uhvatila za lice, a onda me sklonio Marko Miljković. Posle toga me šutnula u zadnjicu. Ja sam sada lično zabranila Adamu da priča sa njom. Otišla sam kod Adama, on je plakao, mnogo mu je bilo teško. Devojka nije za njega, prljava je, odvratna. Umešana je u priču sa pet momaka. Devojka je prazna, ne želim da takva devojka bude devojka mog brata. Ja ne dam da mi neko dira brata i ja to ne dozvoljavam - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Đoganijeva objasnila od kog trenutka su počele nesuglasice između Marijane i Adama.

Nastala je svađa zato što je Adam rekao da je bilo nešto više od poljupca. Ljudi sa strane "huškaju" Marijanu. Lazar je najveći folirant, on je ovde huškao nju kako je Adam svašta pričao. Toliko je sve postalo neinspirativno - izjavila je blogerka i dodala:
Ja sam kao sestra slušala kako je Marijana pljuvala mog brata i govorila da je ženskast - objasnila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA SE SMIRI: Posle BRUTALNE SVAĐE sa Adamom, Marijana PLAKALA KAO KIŠA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

D. B.

#Luna Đogani

'