AKTUELNO

Dobrojevićeva smatra da ona nije devojka za Đoganija.

Marijana Zonjić i Adam Đogani su u rijalitiju "Zadruga 2" upustili se u ljubavnu romansu uprkos činjenici što je mladi Đogani znao kakvu prošlost ima plavuša.

Kakvu prošlost možeš da imaš sa 22 godine? - Čudila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pa nisam nevin. Sva ta prošlost koja je iza mene zanemari. Meni ne smeta. Meni je Gagi pričao... Ona je bila pevačica, kada ju je video sa Banetom. Ona je njemu... on je otvorio i odmah zatvorio vrata. On ih je slučajno video. Mene to ne zanima. Ja ne mogu njoj da tražim da bude nevina u 23. godini - poverio se Adam Staniji.
Kad ti se neko sviđa, ti zaboraviš na njegovu prošlost, jer i ja imam prošlost. Niko nije svetac, niko se nije juče rodio - pričao je Adam Staniji.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on se poverio Staniji Dobrojević da je njemu njegov stric Gagi Đogani ispričao da je Marijana oralno zadovoljavala Baneta Čolaka, ali da to njemu ne smeta, jer mu se ona istinski dopada.

Kad je stigla sve to u 23. godini? Tebi se sviđa neko ko ima toliko nečega - bila je zbunjena Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija nije mogla da veruje šta čuje i bilo joj je neshvatljivo zašto on želi da bude sa Zonjićevom, pored ljubavnog iskustva koje je imala, a za koja javnost i te kako zna.

Pročitajte još: BORBA ZA ISTU DEVOJKU! Marko i Maja otkrili šta se dešavalo pod JORGAN PLANINOM, a onda se umešao Bora: MNOGO MI SE SVIDELA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'