AKTUELNO

Svi su šokirani zbog ovoga.

Voditelj Milan Milošević je sa zadrugarima poveo razgovor o aktuelnim dešavanjima koja su obeležila prethodnu nedelju. Jedno od njih je i odnos između Marijane Zonjić i Adama Đoganija koji je nekoliko puta u razgovoru rekao da je između njih bilo nešto više i time ostavio prostora gledaocima da nagađaju šta je posredi.

Foto: TvPink Printscreen

Okej, Milane, pogrešio sam. Bio je poljubac, zagrljaj i maženje, po ruci - objasnio je Adam voditelju o čemu se radi.

Nakon toga povela se polemika da li je Marijana zaista bila u vezi sa Savom Perovićem, koga je okarakterisala kao homose*sualca. Budući da je zadrugari povezuju sa ostalim cimerima, ona je priznala pred svima da ni sa jednim zadrugarom nije u bliskom odnosu, osim sa Adamom.

Sa Savom nisam bila, sa Cobetom nema potrebe da me povezujete, jer me oženjeni muškarci ne zanimaju - pravdala se Zonjićeva, a onda se u raspravu uključila i Aleksandra Subotić:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si devojka koja se nabacuje petorici muškaraca, koga ti za*ebavaš. Dečko te je skinuo sa one stvari i rekao da te ostavio. Je l' ti treba ocena od jedan do pet, da kaže da je zadovoljna mušterija? - vikala je Subotićeva, a onda joj je Zonjićeva uzvratila:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa njim (Savom) nisam bila i on je rekao samo istinu. Evo neka ustane neko sa kim sam ja bila - rekla je Marijana.

Istog trenutka je ustao Bane Čolak, koji je time potvrdio da su njih dvoje bili zajedno, a svi zadrugari su zbog njegove iskrenosti aplaudirali. Nakon toga, Marijana je samo rekla da ona nijednog trenutka nije porekla da je bila u vezi sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Nakon Stanijinih šokantnih tvrdnji, Katarina Živković je javno PONIZILA: DEVOJKO, NEMAŠ DVA GRAMA MOZGA U GLAVI! (FOTO)

Zbog upadica MC Damira voditelj Milošević mu je saopštio da je kažnjen nedeljnim honorarom. Kako je protekla rasprava glavih aktera pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'