AKTUELNO

Njihovim nesuglasicama se ne nazire kraj.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge 2", protekle noći sjajno su se zabavljali, pokazali svoje skrivene talente i oduševili gledaoce. Naime, oni su imali zadatak da osmisle koreografije za pesme koje su sami odabrali, a publika je birala pobednika putem društvenih mreže Fejsbuk i Jutjub.

Foto: TvPink Printscreen

Cela Srbija ispratila je ove spektakularne nastupe, a pobednice Fejsbuk glasanja bile su Luna Đogani, Maja Marinković, Nataša Moskva, Nevena i Miljana Arsić, dok su prvo mesto po Jutjub glasovima delile Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić, Mina Vrbaški, Ramona Beganović, Dorotea Jovanović i Lunina grupa.

Uz zadrugare su se zabavljali i njihovi prethodnici, odnosno učesnici prve sezone, a pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar podržala je Stanijinu grupu, koja je igrala uz njenu pesmu "Ne vraćam se na staro".

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE! Siniša Kulić POTRESEN zbog priče MARIJE I MILJANE izneo DETALJE KOJE SU ONE ZABORAVILE! (VIDEO)

Nema sumnje da se Luni nikako ne bi svidelo kada bi saznala da je Kija podržala Staniju, koja joj, bar za sada, predstavlja najveću konkurenciju u Beloj kući.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'