AKTUELNO

Priželjkivala je bolji plasman.

Miljana Kulić je tokom razgovora sa Mikijem Đuričićem pokazala da ju je pomalo iznerviralo što nije osvojila bolji plasman na večerašnjem takmičenju na kome su zadrugari morali da pripreme koreografiju za izabranu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je rekla da više neće da se trudi, jer zna da nikada neće osvojiti bolji plasman kada su u igri Luna Đogani i Stanija Dobrojević.

Ja sam veoma samokritična, ali svesna sam svojih kvaliteta. Nastup za "Eurosong, ja sam za sebe brljiljirala, ja sam pobednica". Ja sam u borbi što se život zove pobednik, a ne gubitnik. Ja nisam ljubomorna, ja tu karakteristiku u sebi ne posedujem. Oni se nerviraju i znaju da ako ja ne pobedim neće više da glasaju. Ja znam da ne mogu da pobedim, Stanija i Luna imaju više fanova - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miki ju je bodrio da treba da se bori i nastavi da bude kakva je i do sada bila, jer je milionski auditoriju upravo voli zbog toga što je autentična.

Pročitajte još: Nadežda GRCALA U SUZAMA zbog Mikija: ZAŠTO PRAVI IDIOTA OD MENE! (VIDEO)

Miljana je takođe prekorela Staniju zbog toga što ju je preskočila kada je služila zadrugare čokoladom koju je dobila kao nagradu. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'