AKTUELNO

Obe su bile svesne da su ga izgubile.

Stanija Dobrojević i Luna Đogani su kao pobednice timova koji su večeras osvojile srca publike otišle kod Drveta mudrosti kako bi im ono pustilo snimke nastupa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako ih je ono ignorisalo, Stanija je iskoristila priliku da je pita o odnosu sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar.

On kad bi ušao ja bih komunicirala sa njim, ali ne bih mogla ništa više jer to više nije isti čovek kog sam ja volela. Ono što je on sada je meni odvratno, misli da je mnogo bitan. I Kiju i mene je kao kuče bacio, u meni je ljubav koju sam osećala ovde. Napolju moje emocije ne postoje - rekla je Luna apropo Stanijinog pitanja šta bi uradila kada bi Sloba ušao u rijaliti.
20. juna sve se završilo. On se totalno promenio. Nismo se razdvajali, to je bila ljubav, ali kako je nestala dan nakon finala. Nije se potrudio posle toga, ništa nije uradio - rekla je Luna, ali je Stanija imala stav o tome:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte više: IZ ZADRUGE JE ISPRATILI U SUZAMA! Ukućani u šoku nakon što su čuli rezultate glasanja! (VIDEO)

Ja mislim da je on voleo vas obe, ali je zbog pritiska javnosti nije znao šta radi pa se zbog toga povukao - iznela je svoj stav Stanija, pa je upitala o odnosu sa Kijom.
Da li si se ikada pokajala zbog svega? - upitala je Stanija.
Na samom finalu, ostale smo same nas dve, ja sam joj rekla izvini, nisam želela da joj oduzmem sreću, znaš da ja nisam jedina kriva, ona je samo spustila pogleda i rekla ''znam''. Veruj mi na kraju će da ispadne da je sve ono što je pričala za njega zapravo istina - rekla je Luna kao odgovor.

Kako je tekao njihov razgovor i o čemu su još pričali pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Stanija Dobrojević

'