AKTUELNO

Najteže joj je pao izlazak zbog svoje sestre bliznakinje.

Večeras je najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu 2" napustila Nevena Arsić sa najmanjim brojem glasova publike. Nju je sestra bliznakinja Miljana Arsić ispratila u suzama, a u studiju je dočekala voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TvPink Printscreen

Nevena je voditeljki ispričala kakva iskustva je ponela nakon nekoliko nedelja boravka u Beloj kući, šta će joj nedostajati, a onda i ispričala šta misli o bivšim cimerima.

Volela bih da ode što dalje, ali bih opet volela da bude kraj mene. Kad je ona bila potrčko, ja sam to baš teško podnela. Dogovorile smo se da zbog naših roditelja izađem dostojanstveno, ali nisam mogla tamo da se uzdržim.... Ja ne znam kako je to roditi se sam. Meni ovo teško pada. Meni je samo bitno da ona ne bude gladna i da je niko ne dira - rekla je Nevena, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Moje iskustvo je da ima dosta podmuklih. Ramona je takva. Ja sam imala ogromnu toleranciju prema njoj zbog drugarice koja me je zamolila da budem sa njom okej. Ona je za mene dete i počela je baš da provocira, mislim da joj je bitno da opstane, pa ne bira sredstva. U poslednje vreme je i Mića nasrnuo verbalno na mene. Ja kad msilim da sam u pravu, ja sam u pravu. Ja sam htela da se zbližim sa onim ko meni odgovara, a ne koga mi on kaže i on se naljutio na mene - kaže ona.

Foto: TvPink Printscreen

Nevena je rekla da je u njen favorit sestra bliznakinja, ali da pored nje ima mnogo ljudi koje je zavolela, ali i onih o kojima nema baš pozitivno mišljenje.

Favorit mi je samo Miljana. Veoma dobra osoba je Darija, Zorica Marković me je jako prijatno iznenadila, Rada, Nataša, Luna je ispala skroz korektna, neću sada nekoga da zaboravim. Mnogo sam zamerila Nemanji koji se onako ponašao. Nemanja je pokušao nešto, bio je odbijen i onda se tako poneo. Vidi se da je on dobar dečko, ali baš teško podnosi odbijanje - objasnila je Nevena.

Osim toga Nevena je prokomentarisala i vezu svoje sestre sa Jovicom Putnikovićem, koji ju je negativno iznenadio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne postoji Miljanina i Jocina veza. Oni su raskinuli. Dečko je katastrofa, sam se ukopava i on povređuje ljude koji su mu dragi. On samo kad ostane sam i kad nema šta da jede i kad mu zakrči stomak, on kaže da je pogrešio. Naprvio je kardinalnu grešku dok smo imali takmičenje. Ispisao je kamenčićima belim na travi: "Izvini bebo, vtp (volim te puno). Bebo je zvao tu bivšu devojku, koja sada ima dečka. Nije problem u Nataši i Rebeki, jer ona ima hranu - prokomentarisala je ljutito Arsićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nevena je jako teško palo što je ostavila sestru u Beloj kući i dok je pisala pismo kojim je imenovala novog vođu, niz njeno lice su se slivale suze.

Pročitajte još: BORA ODUŠEVLJEN NAKON ŠTO JE SAZNAO KOJU ULOGU IMA KARTA SPASA, ostali zadrugari će mu SIGURNO ZAVIDETI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nevena Arsić

'