AKTUELNO

Ovo je mnoge iznenadilo.

Nedelja uveče rezervisana je za izbacivanje iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostirma, "Zadruge 2". Ovoga puta, pred publikom je bio veoma težak zadatak, jer je čak troje zadrugara nominovano.

Zbog agresivnog ponašanja, prva nominovana je Suzana Perović. Ukućani su od dva potrčka, Miljane Kulić i MC Damira, odlučili da reper ide u izolaciju, a od strane publike nominovana je bliznakinja, Nevena Arsić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki šef svake nedelje iznenadi zadrugare kreativnom igrom nakon koje će pobedniku duplirati glasove publike. Ognjen Amidžić je i ove večeri objasnio igru koja se sastojala iz toga da reketom moraju ubaciti lopticu u posudu ispred njih.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon održane igre pobedu je odnela Nevena Arsić pa je nakon dupliranja odnos glasova izgledao 48%, 38 % i 14%. MC Damiro je imao najveću podršku glasača, posle njega Suzana Perović. Nažalost, odlukom Vaših glasova zadrugarka koji definitivno napušta imanje je Nevena Arsić.

Foto: TvPink Printscreen

Njeno izbacivanje je teško podnela njena sestra bliznakinja Miljana Arsić koja je bila vidno potresena zbog toga.

PROČITAJTE JOŠ: KARMA K*RVA JE, ZNAŠ DA DUGO ŠUNJA SE, ALI NA KRAJU STIGNE TE: Kome li je Kija posvetila ove stihove? (FOTO)

Pogledajte kako je izgledala igra, ali i samo proglašenje osobe koja napu

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L. / I.R.

#Zadruga - Izbacivanje

'