AKTUELNO

Nije ga nimalo štedela.

U "Zadruzi" iz dana u dan situaciju postaje sve napetija, pa je tako pre dva dana došlo do fizičkog okršaja između Aleksandre Subotić i Vladimira Tomovića. Kako ju je on udario, produkcija je odmah odlučila da ga diskvalifikuje, zbog čega smo stupili u kontakt sa njenom majkom Ljubom Pantović, koja nam je otkrila svoje mišljenje o tom događaju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja sam to od jednog Vladimira nasilnika očekivala. On nije muškarac, on je govno, smrad, da jedan dvometraš tako krvnički udari jednu devojku. Ja mislim da je sve prave muškarce sramota što i njega nazivaju muškarcem - kaže nam Ljuba i dodaje:

- Produkcija je postupila kako treba i odmah osudila i kaznila njegov postupak jer je on odmah izbačen i ja od Pinka i ne očekujem ništa manje, jer je na Pinku uvek bilo sve po propisima. Ali sad on treba da bude i pravno kažnjen, to je bilo nasilje koje ne treba da prođe nekažnjeno.

Foto: E-stock

Od tada se ona potrudila da sazna neke stvari o njemu kako bi ga bolje upoznala i priznala nam da nije iznenađena zbog informacija do kojih je došla.

- Ja nisam znala ko je on ranije, ali sam se sada potrudila da saznam. Taj Tomović je poznat po napadu na decu, po tome što tuče žene i vole da ga zadovoljavaju vibratorom u guzu. Treba li išta više reći? - izjavila je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona se u razgovoru dotakla i Stanije Dobrojević, Vladimirove devojke, koja ga je branila zbog napada na Subotićevu.

- A Sranija, ona je ispričana priča, ona nema više šta da pokaže, ona se uhvatila njega i do pre nekoliko dana pričala da je on nasilan prema njoj kad ju je ono uhvatio za ramena, a kad je nasrnuo na Aleksandru, ona ga je branila. Toliko o njoj i o njenim stavovima - rekla je Ljuba za portal Pink.rs.

Autor: V. Tanacković

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Vladimir Tomović

'