AKTUELNO

Bila je šokirana Vladimirovim ponašanjem.

Takmičari i dalje između sebe komentarišu diskvalifikaciju Vladimira Tomovića posle fizičkog napada na Aleksandru Subotić. Situacija je, čini se, najteže pala Aleksandrinom dečku Davidu Dragojeviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ekipa Pink.rs portala pozvala je tim povodom Davidovu majku, Biljanu Dragojević, koja je prokomentarisala šokantne događaje i reakciju svog sina.

- Šokirana sam Vladimirovim ponašanjem koje je već neko vreme katastrofalno. Meni su on i Stanija u početku bili simpatični kao par, ali sam vremenom uvidela kakvi su. On kada ne može verbalno da odgovori, ide na mišiće, to je opšte poznato. Strašno mi je bilo da gledam da neko onako udari ženu - rekla je Biljana i dodala da potpuno podržava odluku produkcije da ga diskavalifikuje jer je svojim postupcima pokazao da nije za rijaliti.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona se osvrnula i na Davidovu burnu reakciju koji nije krio koliko ga je sve razljutilo.

- Da je kojim slučajem Vladimir ostao u Zadruzi, ne znam šta bi bilo. Davida jako boli sve što boli Aleksandru. I u tom trenutku da ga nisu zadržali, bilo bi strašno.  Mislim da bi ga zadavio da je uspeo da se okrene - kazala je majka zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle sinoćnjeg pregledanja snimka na plazmi, David i Aleksandra su lupali na vrata u pokušaju da izađu napolje, a Biljana smatra da su najviše bili izrevoltirani reakcijom pojedinih učesnika.

- Mislim da je Davida najviše povredilo kada su Zorica, Stanija i Mića ustali i vikali da udarca nije bilo, iako se sve jasno videlo. David je verovatno razmišljao "šta ću ja među ovim ljudima koji me na oči lažu. On ne trpi nepravdu, zato se i rasplakao - objasnila je Biljana.

Foto: RTV Pink

- Najvažnije je da oni imaju podrpku većine ukućana. Bitno je samo da ostanu prisebni i da ne zaborave gde su , i zašto došli. Aleksandra je spremna da se sa svima nosi verbalno, dok je David emotivniji i mirniji od nje, mada je i on dosta očvrsnuo posle svega - zaključula je ona.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO LAŽEŠ DA IMAŠ SINA U KINI: Miljana URLALA na Tomu, a onda joj je on rekao da ZNA KAKO JE ZARAĐIVALA ZA ŽIVOT! (VIDEO)

Autor: J. R.

#David Dragojević

'