AKTUELNO

Sve zbog svađe sa Kulićkama.

Nakon žučne svađe čiji su glavni akteri bili Miljana i Marija Kulić, Luna Đogani i Mirko Gavrić tokom koje su pale žestoke reči, osude, muzički producent je insistirao da napusti ovo velelepno zdanje.

Foto: TvPink Printscreen

Posle neuspešnog višesatnog odgovaranja zadrugara da odustane od ove namere, Mirko je potpisao ugovor koji ga tereti da plati odštetu Televiziji Pink u iznosu od 50000 evra, što je predviđeno sklopljenim ugovorom ukoliko dođe do samoinicijativnog izlaska.

Foto: TvPink Printscreen

Ja, Mirko Gavrić svojom svesnom odgovornošću potpisujem ovaj dokument koji potvrđuje da ću platiti 50000 evra odštetu Televiziji Pink zato što napuštam rijaliti "Zadrugu 2" i time snosim svoje posledice - pročitao je Mirko ono što je pisalo na papiru i potpisao.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su ga u poslednjem trenutku odgovarali od te ideje, ali on nikoga nije slušao. Kada je potpisao ugovor u tri primerka, Luna Đogani i Nadežda Biljić su briznule u plač.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Mina stala u Miljaninu ODBRANU, Jovica IZGOREO OD BESA, pa FIZIČKI NASRNUO NA NJU! (VIDEO)

Njima je toliko teško pao njegov odlazak, da se Bela kuća orila od plača, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mirko Gavrić

'