AKTUELNO

Samo joj je izletelo.

Pevačica Nataša Bekvalac, iza koje je veoma burna godina, danas slavi 38. rođendan, a cifra koja će se naći na njenoj torti za mnoge je iznenađenje.

Foto: Instagram

Posle burnog perioda, suđenja sa suprugom Lukom Lazukićem, kojeg je optužila da je fizički nasrnuo na nju, konačno je usledilo mirno razdoblje u kom je odlučila da nastavi dalje sa svojom karijerom.

Danas ju je među prvima obradovala njena sestra Kristina, s kojom je veoma bliska, odlučivši da joj čestita rođendan na Instagarmu objavivši kolaž njihovih zajedničkih fotografija i opširnu čestitku.

- Nale moja... Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračis jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir začvek...ili nemi. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno i ružnih, ali zajedno. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja... Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš... Imam još dosta želja za tebe. Ali sam se malo sada vec umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos! - stoji u okviru njene objave.

Nataša je bila oduševljena ovim, pa je morala da ostavi komentar u kom je čak i opsovala.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS JE USPEŠAN BOKSER, a evo kako je Veljko Ražnatović izgledao kao beba u Cecinom naručju! (FOTO)

Foto: Instagram

- Idi u ku*ac, budaletino poremećena - napisala je oduševljena pevačica, koja se, po svemu sudeći, raznežila zbog ovoga.

Autor: V. T.

#Kristina Bekvalac

#Nataša Bekvalac

'